Chci se cítit v Tobě

Chci se cítit v Tobě

Anotace: teď mi nešel dlouho net, takže sem dám postupně i ty starší, tahle zrovna je taková zvláštní trochu

Chci tě
jsem proto tak špatná
že to nejspíš není láska
jen touha cítit
tvoje tělo, tvojí duši
chci dýchat tvojí kůži
chci hladit tvojí vůni
topit se ve tvých rtech
umírat ve tvých dlaních
pak povstat z popela
ve tvých křídlech
chci kouřit tvojí duši
nekonečně dlouho
si tě vychtutnávat
jako hodně dobrý skérko
pomalu intenzivně
padat do Tebe
ochutnat Tě zevnitř
rozechvívat nervová zakončení
celého tvého těla, tvojí duše
chci cítit tvou chuť
konečky mých prstů
srůst s Tebou
celým povrchem kůže
drtit tvojí duši
mezi svými stehny
nenasytně líbat
bříška tvých prstů
napij se ze mě
vem si co chceš
já se ptát nebudu
vezmu si vše
co dovolíš
Autor Melfëa, 05.09.2006
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...povedený kousek ...
...jen ti tam schází písmenko ...

05.09.2006 15:12:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí