Sbohem

Sbohem

Anotace: o mé samotě i přes to, že sama nejsem...

Prosím neodcházej,
nenechávej mne tu samotnou,
v té temnotě.

Prosím zastav se,
Copak nevidíš mé černé slzy?
jak pálí, jak pálí.

Nezavírej za sebou dveře,
Nech pootevřeno,
Aby sem mohlo světlo.

Já se tmy bojím,
Polyká mne ze všech stran.

Kam jdeš? Proč odcházíš?

Zbývá tu po tobě teplá postel,
Zbývá tu po tobě střepů pár.

Naše sny,
Jsou náhle jako sněhové vločky,
Je tu příliš horko, tají.

Jak chladno mi je,
Ale ty to nevidíš,
Jak moc to bolí,
Ale ty to necítíš.

Podej mi ruku, se svou teplou dlaní,
Podej mi papír, napíšu psaní.

Na rozloučenou…
Až vrátíš se zpátky,
Nebudu tu já,
Jen v dopisu řádky.

Sbohem…
Autor nathre, 05.09.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tahle si na mě šáhla:))

05.09.2006 16:45:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí