Upír......

Upír......

Anotace: .....a raf do krku...na pár místech trochu kostrbaté,ale nikdo není dokonalý

Někdo viděl trochu stínu
Nebojím se přiznat vinu
Chci ze sebe smýt tu špínu
Místo toho v hrobce hniju

V noci já jsem krve pán
I s tebou mám jistý plán
Až někdy půjdeš kolem sám
K sobě si tě povolám

Někde v dálce houká sova
Ty slyšíš jen moje slova
Zní ti v hlavě zas a znova
Přede mnou tvá duše holá

Teď se budeš plížit nocí
Úplně sám,bez pomoci
Mysleli si,že jsme cvoci
Vracíme se k plné moci

Budeš se plížit krajinou
Každou noc půjdeš za jinou
Tvé způsoby pominou
Snad vzpomínky zůstanou

Pak v podobě netopýra
Ukraje tě černá hlína
A někomu v krku díra
Skýtá pozdrav od upíra
Autor Solitary Angel, 05.09.2006
Přečteno 403x
Tipy 2
Poslední tipující: blackwolf, E.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí