Kde máš křídla, chlapečku ztracený?

Kde máš křídla, chlapečku ztracený?

Anotace: ...

Co se jen mohlo stát,
tvý oči potemněli,
dřív si se uměl smát,
proč tě tak proměnili.

Kde ztratils křídla svý,
kde ti je urazili,
dva šrámy krvavý,
ještě tu po nich zbyly.

Ve tváři kamenný,
láska se vytratila,
z tvý ruky znavený,
kvér ně mě chladně zírá.

Kde ztratils křídla svý,
kde ti je urazili,
dva šrámy krvavý,
ještě tu po nich zbyly.

Mě jak ty ostatní,
srážíš hned na kolena,
protože ještě sní,
přes křídla zkrvavená.

Kde ztratils křídla svý,
kde ti je urazili,
dva šrámy krvavý,
ještě tu po nich zbyly.

Nemůžeš chlapečku,
za to co jiní chtěli,
na zádech jizvičku,
kde křídla dříve byly.

Tak kde ti je urazili,
chci řvát jim do tváře,
nežli mi dojdou síly,
u smrti oltáře
Autor Melfëa, 06.09.2006
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vyvolává ve mně pocit takového toho sladkého smutku, jako když přes bolest ztráty stále vzpomínáš na to krásné...

21.09.2006 18:14:00 | Nandin

Další z tvých super dílek ! Smutný ... ale přesto moc krásný !!!
Pro KB ... na pravopis se vykašli.. ;)

06.09.2006 18:12:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí