Možná<3

Možná<3

Anotace: ...

zhoubná dýka
co zabodává
málo jsi zvyká
že je neopětována
málo jedu v očích
blyštivých
marnivých
trošku zašmutnilých
i když málo hněvu
stálo tam psáno
že všem je dáno
málo hněvu
i když
co myslíš?
co je málo?
míň než méně?
víc než méně?
není to stejné?
pocity síly
co vzali mi strach
možná víly
vítr vzal prach
stojíš málo
v smutku
pláčí
se ti zdálo
že něco
něco na duší
tě moc tlačí
potichu..
nebo jsi zakřič
stačí!!
Autor M_B89, 06.09.2006
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí