ultralin

ultralin

Anotace: vo bramborich anep vo bramborich

Ta megasonička vývaru zhoubě hřívá
U predesiálu na krolo liškutabilním sléze
Komu ty te nepálalo ustě ni křívzlech
Je mátrolie kla a stedovilka

U praven pra vill zvláto a se frtlu vni bzlolo
Ten baheňjys kmenonal fret a v soprenil u kji

Le prongo le serku le vututa le gereze
Lo prenta ghú i ghoo jahod smuten

Byv prášeno kle a dfera hlinkom nechořt nech
Mlikle gabčeni pro chlab gabače rondewlina
Qrevrez a gherverez a flinto a vijk a vijkole cren
Kdym ujriklo ke málosad vňafki leč drátlo a pim
Autor Mrášnivor, 07.09.2006
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

kakosloví

01.09.2007 12:54:00 | pšouk

Není co dodat... výstižné jako struf na paniroskat máme doma...

03.10.2006 15:30:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí