Když oni tak krásně plakaly

Když oni tak krásně plakaly

Anotace: zase menší šílenost z řádků mých pomatených vzpomínek...

Byl den
kdy krvácelo nebe
z mých dlaní
a jak rudá snítka uschlých jeřabin
se sklánělo nad večerem.
jenže jsem nedosáhla na hvězdy...
ne, nechtěla jsem jim ublížit
ale...když oni tak krásně plakaly
a já byla tak zoufale sama
a ten déšť co mi bloudil po vlasech
a všechno to okolo...
prostě jen
bolí mě to
jako tebe
Autor Rozárenka, 07.09.2006
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nějak ještě pořád čas od času krvácívá nebe z našich dlaní, že?:(

17.03.2007 14:56:00 | Trdlo

Moc hezký! Děkuju! Ten pocit je mi povědomej...

07.09.2006 18:00:00 | Hannazka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí