Bolest se smrtí nechodí spolu

Bolest se smrtí nechodí spolu

Anotace: ...

Bolest zná pravidel,
nalézá strachu len,
ona to rozpoutá,
když čas tvůj zde nalézá,
to horko tě zalije,
když přijde pro tebe.
Ty báti se nemusíš,
v klidu se položíš,
v náruč jí laskavou,
usneš již zákeřnou.
Autor Gabriel17, 07.09.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí