Kat

Kat

Anotace: Polož hlavu na špalek....Ano!Ty!

Polož svou hlavu na špalek,
tu hnusnou sbírku klepů,
a drbů nejhoršího druhu.
Pokrytou mastnotou vlasů,
a krví co teče ti z úst,nosu,
kape ti z uší,
a pláčeš
nad promarněným životem
nad tím že jsi ho nezabil
že jsi ho zabil
že jsi ji chtěl
že jsi nedal šanci
že jsi zkažené maso,
po kterém mouchy lezou,prožírají se jím červy,
a úpíš v agónii.

Motýli létají sem a tam,
hledají krásné věci,
krásné věci hledají krásné věci.

Dál si hnij ty zrůdo
na dně tmavé kobky
v rozkoších života
v záchvěvech smrti.

Ďábel kam se podíváš.

Sekera je čistá
oheň je čitý
nůž je čistý
střep je čistý
prášky na spaní,
ty jsou čisté
sjedeš z útesu,
čistý
lano na čistém stromě a na něm čistá smyčka
smyčka katova
lano a sekera
pohrabáč,rožeň,skřipec,palečnice,
čarodějnice.

Katům dík...za jistotu

Položím hlavu na špalek.
Autor Uldor, 07.09.2006
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

brutus

10.09.2006 18:52:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí