Škarpa blues

Škarpa blues

Anotace: Písňový text

Tam za vodou škarpa má,
lehko se v ní usíná,
bledý měsíc nad hlavou,
řeka hučí temnotou.

Snadnou živnost tady mám,
s krysami si povídám,
a když těžkej smutek mám,
svoje blues si zazpívám.

A když nečas přijde nám,
do lochu se zavřít dám,
zatopí mi, uvaří,
v tom plzeňským žaláři.

Nadejde šeříků čas,
na svobodu vyjdu zas,
přejdu lávku staletou.
Máš mě tu zas!
Ty stará známá, dobrá škarpo za vodou.
Autor Zahir, 08.09.2006
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle mě tolik nechytlo obsahově, ale pobavil jsemse hned na prvních slovech už sem myslel že to bude tvoje parodie na "Tam za vodou v rákosí...."

08.09.2006 18:49:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí