tma

tma

Anotace: ***

tma jak lehká holka opírá se o náš dům
nechá se cihlama hřát do holejch zad
pár pih, pár jizev po vajglech
zašlý třpytky zvěrokruhu ve vlasech
štěstíčka za pětku v obálkách snů
sladká naděje, co každej rád
když šeptá opilcům po pajzlech
za kousek štěstí stejně je všech
Autor kulishak, 08.09.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jaj, taková je tma?...no někdy asik joo

08.09.2006 22:35:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí