Zrzečka..

Zrzečka..

Anotace: Jen tak mě to napadlo,ale mám dilema zda-li dokončit nebo ponechat..

Maličká,
avšak nenasytná

Nedokáže se nabažit
dotyku mužského těla,
jeho hbytých prstů
a následně jazyka,
který si vychutnává její nahý
a nedočkavý klín,
lačný po jeho mužství..

Ona maličká zdrzatá princezna,
touží cítit,
jak jí mezi stehny pulsuje to,
co činí muže mužem..

Smyslně se prohýbá v zádech,
aby si vychutnala chloubu mužského pokolení,
ona "JÍ" má teď v moci..

Právě to ji činí šťastnou,
ten pocit zadostiučinění,
když na mužově tváři uzří slatný výrat vyvrcholení..
Ona však nemá dost,
chce být také uspokojena..
Autor reklamaNAsny, 08.09.2006
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak ty jsi zrzka? Já bych to utnul dříve. To chci být taky uspokojena mě uvádí do rozpaků:-)

24.12.2006 14:33:00 | Jindibi

Je tu sekce sex, tak to tam klidně můžeš zařadit :-)
Je hezká, fakt.

16.09.2006 07:56:00 | Miléne Marguerite

Asi ponechat. Značí to neobvyklost. Je pěkná!

09.09.2006 00:39:00 | šedá bílá myška

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí