Samota stínů

Samota stínů

Anotace: z šuplíku,asi 5let stará

Měsíční paprsky v samotě noci,
to ticho jednou bude mým hrobem.
V pokoji prázdno,tak jako v srdci,
dávám ti lásko poslední sbohem.
Ještě pár vzpomínek opustí hlavu
a srdce umírá z nesplněných snů.
A lásky plamínek uhasne v davu,
když duše odchází do samoty stínů.
Autor Nefertii, 09.09.2006
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí