....

....

Anotace: Pro piškotka

Mrzí mě všechna ta slova,
Proč nemohu je pochytat,
A do skříní uzamknout ?
Nikdy nepustit je ven,
Na vše zapomenout…
Bylo hloupé co jsem řekla,
Vím že budu litovat,
Že nesplnila jsem tvé přání.
I když vím že jsem měla riskovat.
Řekla jsem co bych zrovna tobě,
Nikdy říci nechtěla.
Nezlob se prosím,
Vím, že dělat jsem to neměla.
Žádám o odpuštění,
I když asi vím,
Že není to lehké,
Že se zlobíš,
Možná mě i nenávidíš.
Byla to chyba,
Přiznávám.
Však tuhle báseň posílám,
A vím že se mi směješ,
To já zas ustupuju.
Je to ale proto,
Že se ti omlouvám…
Autor -Wendy-, 09.09.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí