Vítězství zla

Vítězství zla

Anotace: ne vždy dobro vyhraje..

Když beznaděj se do mysli vkrádá
smutek jí přijde pomoci
Naděje pak v mysli strádá
Dobro se nechá přemoci

Zlo se teď stává pánem
Na počest svou uspořádá bál
Samota tančí se strachem
Přes oči přehodí černý šál

Slunce už tady nezazáří
Vše pohltí temná noc
Dobro teď sedí v žaláři
Nikdo mu nejde na pomoc

Sedí a tiše hledí přes mříže
Jak nebe se rudě zalívá
Smrt brzy přijde a dobro ví že…
Nic než čekat mu nezbývá.
Autor Adeleide Gregory, 10.09.2006
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí