Malý nočný príbeh

Malý nočný príbeh

Anotace: ..........

Spíš,asi sa ti niečo pekné sníva.
Z rádia prenikavá pieseň znie.
Ja sa ťa dotýkam pohľadom mojich očí.
Nočnú oblohu Mesiac skrýva.
A asi iba on to vie,
že sa mi hlava točí.
A že som omámený,bez síl.
Bojím sa ťa dotknúť rukou,
aby som nezničil tvôj sen.
A tých pár prekrásnych chvíľ,
čo môžu byť dúhou,
ktorú tak veľmi milujem,
a cítim v každom údere srdca,
akoby som bol vojakom
a sníval ten istý sen.
Raz sa však prebudím,a predsa
v tom príbehu dvojakom
navždy ostať chcem.
Autor solar1, 11.09.2006
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí