Pre Teba.

Pre Teba.

Anotace: ........

Chcen Ti dať výnimočný dar,
asi ukradnem z neba hviezdy,
ked´ sa Mesiac nebude dívať.

Možno niesom dobrý kráľ,
možno niesom triezvy,
možno chcem snívať.

Ukradnem strieborný vlas víle,
ktorá sedáva na listoch lekien,
ako slza na ruži.

Spomeň si na krásne chvíle,
možno tie stratené,neviem,
spomeň si po čom túžim.

Chcem Ti dať milý dar,
aj,ked´ vieš,ze som zlodej duší.
Srieborný vlas a hviezd zlatých pár.

Mesiac ho predtým mal,
ale Tebe sluší.
Pre Teba som ich vzal.
Autor solar1, 11.09.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí