Proč mám pořád slzy v očích?

Proč mám pořád slzy v očích?

Anotace: Je to těžký všechno si brát k srdci, tak jako to umím já ... :-(

Proč mám oči zalité slzami,
nad příběhy lidí,
nad neštěstím na Zemi?

Proč vlastně pláču,
když si s láskou vzpomenu,
na tebe mami,
na mou součást nejen ve jménu.

Chci ti zákusek koupit
a nad kávou o životě s tebou bloumat,
poděkovat ti za vše,
a v našich snech se jako dcera s mámou toulat.

Proč vlastně pláču,
když odletem z hnízda tě neztratím.
Snad jen, že budeš mi chybět,
to už teď vím.

A proč smutnýma očima přijímám od lásky zprávu,
že nemá chuť osladit si naše výročí?
Proč se mi sakra,
kvůli všemu hrnou slzy do očí?
Autor melebele, 11.09.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

presne. jsi hodne citliva povaha. jak ja rikam, delfini... rika se ze delfini dokazou na stesk i zemrit. znam to. sem stejna citlivka, ale psani smutneho tak miluju ze se ho nevzdam. pis dal.sou krasny

13.09.2006 09:18:00 | ruach

..protože jsi citlivá ženská.. a umíš hezky psát.
nostalgie, melancholie to mě taky oslovuje.
a nevěř tomu že chlapi nepláčou... :o)
j.c.ben

11.09.2006 22:17:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí