HAHAHA

HAHAHA

Anotace: Vysmívá se vám smrt?Vysmíváte se smrti??Neděláte dobře...

Pomalu se krade
na nádvoří paláců
co lidé
prasata a koně
chlípníci jedni
krví podepsali, na kostech svých blízkých vystavěli.

Plíží se
čeká v koutě
sekeru a nůž
škrtící strunu.

Vystup na světlo
ať ti mohu plivnout do tváře.

Čekám vír a světlo
rej ďáblů,zpěv andělů.
Není.
Bolí to.
Jak se nůž dere skrz kůži
jak sekera utíná ruce
levou
pravou
pláč nad slinou.

Už se válíš v křečích na zemi?
V křečích....

Ty oči jako němí svědkové.
Autor Uldor, 11.09.2006
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí