CESTA

CESTA

Anotace: ...a jsem to přece pořád JÁ...

Jsem na cestě a pod nohama přestává to klouzat
Je jaro poznávám tu vůni, občas slyším i vlaštovku
Paprsky slunce už začínají hřát a noci se krátí
Jdu dál a ten kdo se dere kupředu jsem pořád já
jenom kolem je to
krok za krokem
jaksi půvabnější
Autor Hannazka, 12.09.2006
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tato je hezčí.
Tak to má být-kráčej do lepší doby.Ale trochu ses předběhla-je podzim.

12.09.2006 17:39:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí