..upíři emocí..

..upíři emocí..

Anotace: ..inspiroval mne článek v časopise Meduňka, který jsem dnes četla..

Upíři emocí..snovači zrádných sítí..
..sají a sají každého..kdo do tenat se chytí!!
Sliby pak omámí..a nádherně se lísaj´
S důvěrou úskočnou cit hodlají nám vysát!!

Upíři emocí..jsou šarmantní až běda..
..sají a sají každého kdo sympatie hledá!!
Oběti jejich ubohé si zoufale rvou vlasy
To jenom paskvil upíří zas o sousto se hlásí!!

Upíři emocí..jsou nadaní a lstiví..
..sají a sají naše já a hladově se živí!!
Před nimi spas se únikem a žádné otálení
Morálka na ně nestačí..jen pocitů si cení!!
Autor šuměnka, 12.09.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

zajímavé, co a koho všechno si můžu pod pojmem upíři emocí představit

18.09.2006 12:17:00 | Trdlo

Tady je řečeno vážně hodně...
upíři emocí, síly žití...
sami strádají, tak na dobru
s chutí lačnou si parazití...

Moc se ti povedla!!!

13.09.2006 14:22:00 | Cecilka

někoho jsi mi tím připomněla...

13.09.2006 10:35:00 | skaj

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí