Nůž

Nůž

Anotace: ,,...ukončení trápení, bodná rána do sebe"

Nemám sílu,
v sebe víru,
nemohu už dále jít,
shořela mi má naděje,
nemám už důvod proč žít.

Nervy na dranc,
v očích slzy,
konec všeho bude brzy,
všechny starosti řeší nůž,
chceš to skončit, ale už!

Do srdce bodná rána,
zakrákorá černá vrána,
mdloba, cesta do nebe,
ukončení trápení,
bodná rána do sebe.
Autor Richard LaFontaine, 12.09.2006
Přečteno 295x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí