Kamarád

Kamarád

Anotace: Proč jsi mi to udělal??

Byla to princezna
na trůnu ze železa
co drásá nohy do krve
teče po zemi
komnata mého paláce.
Moje zlato.

Pláču v koutě
život utíká z otevřených ran.

Teče po zemi
té co mi dala život.

Vzal mi štěstí
vzal mi lásku
vzal mi srdce, vyrval ho z těla a kámen nastoupil
vzal mi život.

Ležím na zemi a usínám
a ty mě uspáváš
jako vždycky dřív
můj přítel
a nůž za sebou nechává krvavou stopu
a bolí to
a pouštíš mé srdce
a bolí to.

A já se dívám
a bolest
strach
smutek
vztek
beznaděj.

Já ji miloval!
Autor Uldor, 12.09.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tolik krve všude...

14.09.2006 21:28:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí