The end

The end

Svět padá,
Bolí mě záda,
Prchají stáda,
Boří se vláda,

Propadá se země,
Vše svítí temně,
Potápí se v pěně,
Svět se cítí ukřivděně,

Padají mosty,
Do vody zlosti,
Kdo jsou ti hosti,
Z masa a kostí,

Padají hrady,
Neví si rady,
Vše padá tady,
Lidé jsou bezradní,

Bouřlivé řeky,
Zpěněné vzteky,
Šílené skřeky,
Pod hladinou řeky,

shořelá tráva,
otrávená kráva,
neznámá práva,
jedovatá strava,

Ponuré noci,
Šediví vlci,
Budou-li moci,
Vplíží se s nocí,

K zániku spěje,
Lidské tělo tleje,
Stále jen leje,
Bůh se do očí směje
Autor Muta cum liquida, 12.09.2006
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí