Dotknout se...

Dotknout se...

Anotace: ...

Dotknout se nebe,
dotknout se hvězd.
Najít sam sebe,
zatnout svou pěst.

Přeješ si milovat a lásku dát,
každej se učí však, jak jenom brát.
Spálit mosty, to umíme,
horší, že už je nepostavíme.
Tím boříme svět,
boříme sebe.
Každý chce jen svůj květ,
své vlastní nebe.

Každej sám svůj scénář píše,
a život tě učí jak svou roli hrát...
Autor petulinka :), 13.09.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí