Proč ten chlad, tati?

Proč ten chlad, tati?

Anotace: Jde pouze o jednu jedinou větu komisaře Wolfa ze seriálu Wolfův revír, která mne nejvíc inspirovala a myslím, že se týká nás všech.

PROČ TEN CHLAD, TATI?

Za život viděl jsem dost zmařených žijvotů,
mnoho přetvářek, vypočítavosti a zrady.
Zločinnost vyplývá z mnoha různých důvodů,
zvlášť, když se k vám někdo obrátí zády.

Některé výsledky najdeš v márnici,
zbytečně ztratily život navždy.
Někteří lidé neznají svou hraanici
a neštítí se ani chladnokrevné vraždy.

Proto nedávám moc najevo své pocity.
Tobě patřím moje milá Patricie,
protože ta nejdůležitější jsi ty,
než místo vyšetřovatele u policie.

Záleží mi na tobě, i když se vracím často pozdě domů.
A jsem rád, i když tu není máma, že vycházíme dobře
spolu.
Autor jehlaspichlas, 13.09.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí