tak kolikaateho?

tak kolikaateho?

Anotace: o tom jak i zdaanlive normaalni a obycejne chvile mohou ubijet

Maam v hlavě pusto a zaaroveň zmatek
Třeští vzpomínky z cest
Kam se snad někdy nechaam vést
Jen jedna čiší v samotě
Jak díra z rezu v kapotě
Vzpomínka na Tebe
na to co jsi mi sliboval
a snad i měl?!
Tak pověz snění příběhu
kam ses schoval, kam jsi uletěl?!

Mám v hlavě chaos, nekonečný zmatek
Tak nahlas se ptám, kolikaatého je v paatek?
Mosty útěky
Cesty naavratů
Bolesti odchodů
Radosti příchodů
Nouze zastavení
V slzaach zajíkaam se
Není síla vzlykat

Zas nahlas, nahlas ptaam se
Proč dokola to říkat?

V hlavě bouře, klid ječících matek
Poklidný statek
Tisíce použitých zaatek
Řady otevřených vraatek
Bílých nastříhaných laatek
Všech mrtvých tichý svaatek
Špinavý kaarovaný šaatek
Listy nedopsaných řaaadek
...to je ten můj zmatek

Kolikaateho bylo v paatek?!
Autor Fertility, 13.09.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí