Kravavé jitro

Kravavé jitro

Anotace: (dobře zkusím to bez svých drahých aa) :cD

Na rudé paprsky dopadá mráz
Pár lidských očí zírá pod sráz
Krvavým jitrem pot jej zaleje
A z čela padají ledové krůpěje

Lehla si tráva pod tíhou jinovatky
Červené dětičky tancují pod dohledem
Přírody Matky

Však s krvavým jitrem v zádech zamrazí
A touha umírat tiše se připlazí

Na bíle větvi křičí havran
A zmrzlý koberec pokryl naše srdce
Však krvavým jitrem zní jekot varhan
A černočerná křídla roztáhnou se prudce

Smrti blíž a nespočet svých sil
Věnoval rudému z rána vzešlému ďáblu
Byl tak dojemný a možná i snil
Ale tím vděčil dobám, dávnu

Letět víš, obejmout červánky
Milovat mráz i sníh
Žít v nocích probdělých
A čekat na příchod jiter krvavých
Příval myšlenek k ránu bezedných
Z Laasky pomněnek přicházejících
Před svítáním
Však při krvavém jitru zabolí v nitru
A oslnivé barvy, ostrý pohled
Přichází s těžkým, přerývaným dýcháním
Autor Fertility, 13.09.2006
Přečteno 342x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí