Cesta za poznáním

Cesta za poznáním

Anotace: Co říct? Ne každá fyzicky bolestná zkušenost musí být bolestná i psychicky aneb dneska ještě neumírám :-)

Zbavila jsem se starého já,
oděla jsem se do světla
a šla jsem se podívat jinam,
tam, kde nemusím už dýchat ...

Cítila jsem barvy, pohled Tvých očí,
možná poslední závan vzduchu zvenčí
a chtělo se mi usnout v Tvém náručí,
tolik bezpečném.

Zaprodala jsem vlastní dech
za trochu inspirace
a možnosti změnit nezměnitelné.
Báječný nápad ...

Přicházím zpět, nadechuji se
a odevzdávám svoje roucho andělům.
Děkuju Vám ... už jsem doma.
Tady žiju.

Nahá jako na počátku Eva,
zmámená a bolavá
beru na pomoc obrazy do svých rukou.
Už chápu ...

Změnila jsem svůj život
za jednu cestu do nikam,
kde myšlenky se rodí i umírají,
kde zemřela a zrodila se i duše má ...
Autor pocahontas, 14.09.2006
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Lady Carmila
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já dávám ST tahle mě zaujala..mě se líbí :-)

16.07.2009 17:26:00 | Lady Carmila

Kdo nezažil nechtěnou otravu (pravděpodobně oxidem uhelnatým) a kolísaní na hranici nevědomí asi nepochopí :-D Spoustu věcí mi to dalo, hrozně moc jsem si uvědomila, jak chci žít, i když fyzicky to bylo a ještě je drsný :-)

14.09.2006 14:43:00 | pocahontas

Asi hledám jiné poznání. Nezaujalo mi to.

14.09.2006 12:50:00 | Smilník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí