Rezavá

Rezavá

Anotace: ...

Rezavá tapeta pod jabloní
Nešťastný poeta tu slzy roní
Nešťastný poeta
V krabičce od léta
Utíká před deštěm pod koruny

Rezavé osudy námořníků
Zavřete pobudy do šuplíku
Protěže nespatří
Podzimní povětří
Námořník utonul
To měl kliku

Rezavá myšlenka k zemi padá
Za uchem pomněnka neuvadá
Dny pálí do dlaní
Křičíme ze spaní
Zlatem se zaplatí každá rada

Rezavá srdce se recyklují
Tak řekni přece, kam vlastně plují
Bez mapy, kompasu
Na cestě pro spásu
Třeba se po ránu zamilují

Rez zžírá kaštany, zuby cení
Měsíc je prolhaný a na kolejích
Ujelo do ticha
Kde čas se počítá
Jedno ztracené políbení
Autor Jn.s, 14.09.2006
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc se mě líbí.Zajímavě nápaditě zpracováno téma.

14.09.2006 15:34:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí