Svet (war)

Svet (war)

Anotace: jn a tak to je vsude........ PS: piste pls komentare

moc času světu nezbívá,
moje mysl se temnou sílou zabívá.

Smrtíci temná vlna,
hnijících mrtvol je plná.

Těla mrtvích spalít,
a od toho to světa se vzdálit.

Vyzabijet lidi a spalít svět
A Země bude znova jako květ.

Bez lidi se má svět líp,
lepší než mezi neustalímí valkamí žít.

Ucta k životu už žádna není,
Vladci nechapou ze patřim jim svět to je jen snění.

Pach smrti a krvave potoky,
dělame kralovství jen otroky.

Otroctví nebude mít dlouheho trvaní,
tohle občanskou valkou zavaní.

Bivta jak z povídky fantasy,
me kladivo na vojakovu lebku narazí.

Valku rad nemam,
ale pro svobodu si na valečného oře sedám.

S koncem bitvy ktera byla krutá,
skončila otrocka lhuta.

Ve svobodě a míru je ted svět,
ale další valká je na dohled.
Autor kikr, 14.09.2006
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí