Apokalypsa

Apokalypsa

Anotace: ...

Zborcené věže kostelů
Kristus spad z kříže
Mraky zlověstný vítr žene
Poštovní schránky
zejí prázdnotou
Lampa kdesi na rohu ulice
zhasíná

A všechna očekávání
zabloudila
v těsných zakoutích
opuštěných měst
Autor Jean-Valjean, 15.09.2006
Přečteno 244x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já nevím čím to, ale první část je takový brak a ta druhá je absolutně výborná..

15.09.2006 22:50:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí