Zoufalství

Zoufalství

Anotace: Vítejte v mém světě...

Nezlob se
První a poslední bych pro Tebe udělala
Žila bych a zároveň života se vzdala
Všechno bych zvládla najednou
Pro Tebe
Pro jednou
Pro pár chvil zadostiučinění
A pak že potom nic není
Já přece vím, že je
Poslední světlo, touha, naděje
Já vím, že je
Ač nemám odvahu, pořád v to věřím
Svou náruč bezhlavě Ti svěřím
Vezmi si vše, co mám
Jsou to jen vzpomínky, tisíce papírů básní
Světla a temnoty, chvíle zvláštní
Chvíle, co pro mě něco znamenaly
Vem si je, vem si vše
Vždyť já už nic nepotřebuji
Nežiji, jenom přežívám
A stále Tě na paměti mám
Stále blouznívám
Zdrcená láskou, co snad byla jen sen
Ano, dnes už tomu ani nevěřím
Tak vezmi si vše, na čem mi záleží
Vlastně toho ani moc není
Jen ty ztrouchnivělé vzpomínky
A já, jejich paní
Bolestí oblečená, steskem obutá
Vem si mě, stejně jsem mrtvá
Bez Tebe
Bez Tvých výčitek
Vem si mě bez jakýchkoliv pohnutek
Nebudu se bránit ani na chvíli
Vem si vše, co pomíjí
Vem si i to, co vytrvá
Vždyť jsem to pořád jenom já
Já a já
Tvá
Ach bože lásko, jsem jen Tvá
Od té doby, co jsi tu byl
Tak přesvědčivý, tak živý, tak můj
Slituj se, neslituj
Kéž mohla bych skončit tohle šílenství
Neptat se
Jít
Do dětství
Do chvil, kdy jsem Tě poznala
Do chvil, z kterých stále slyším Tvůj smích
Autor unstoppable, 16.09.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Děkuji :)
On si to odevzdání zasloužil. Když ještě žil i teď. Stále to byl, je a bude nejlepší člověk, jakého jsem kdy poznala. Bohužel...

16.09.2006 15:20:00 | unstoppable

Asi zahodím pero a půjdu do lesa žít jako poustevník.
Na tebe nemám.

16.09.2006 11:31:00 | Mácha

nemám slov, souvětí, krásné

16.09.2006 09:29:00 | Marcella

..-v tvojej básni sa vidím, niečo podobné som prežívala a aj cítila

16.09.2006 08:55:00 | vierka1

Je to nádherný, ale žádný chlap si nezaslouží takovéhle odevzdání se!

16.09.2006 08:48:00 | smudlinek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí