Ieismi

Ieismi

Anotace: :))

Nostalgie, parodie
přiměřená dikce

Utopie, ufonie
nesmyslná fikce

Bulimie, lapálie
vyvážené kalorie

Eufonie,harmonie
libozvučné melodie

Fosilie, historie
je časové stigma

Entuzie, euforie
sympatická dogma

Fobie, agónie
oslabená duše

Anarchie, monarchie
kdekdo vládnout může

Terapie, apatie
copak je to s náma

Poezie, beletrie
noty k žití dává

sláva
Autor Bean, 27.01.2005
Přečteno 557x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí