Rodina

Rodina

Anotace: Tak nějak by to mělo asi v rodině fungovat,ale pravdou je,že to tak bohužel vždycky neni.Škoda,tak se snažte.

Rodina
========
Rodina,teplo domova,
to jedno z darů od Boha,
jen na nás samých jest,
kterou vydáme se z mnoha cest,
zda v domě svém a ve svém srdci
lásku bydlet necháme,
nebo si nastěhujem Ego
a pak se hádáme.
Domov je jako teplá,láskyplná dlaň,
važme si ho lidé a děkujme zaň,
Ego je jako sedmihlavá saň,
která to zvládá všechno rozbořit,
jen láskou se dá domov podpořit.
Vždyť naše city,naše děti,
jsou jako vzácné,křehké květy,
které je třeba chránit,milovat,
nedovolme saňi přiletět,
vše krásné kolem spalovat
a navzájem se sobě vzdalovat.
Vždyť rodina to poklad náš,
tak si ho človíčku važ.
Autor JEIDY, 16.09.2006
Přečteno 555x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí