Mizivá, dotěrná...

Mizivá, dotěrná...

Anotace: Věnováno jedné holce, věnováno jedné chvíle, které asi každý lituje,pro kterou si rve vlasy...

Zašustí, zaťuká,
zavoní, zamrká,
zavrní, zavzdychá,
tvé srdce- utichá.

Mizivá minuta
osud je filuta
mizivá, mizerná,
dotěrná, příšerná (...)

Svítí a blikají
bezhlavě trsají
alkohol pohltil
duše má konec sil.

Zašustí, omámí,
už je to za námi
zašustí, podvede,
naše sny- odvede...
Autor Dilla, 17.09.2006
Přečteno 275x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí