Odcházím

Odcházím

Anotace: Odcházím....utíkám. Je to jedno, stejně se jednou budu muset vrátit.

Odcházím někam pryč,
nevím jak ti říct,
že není nic
co mohu ti dát.

Může vás být víc,
nikdo mě nebude znát,
nikdo z vás neví,
proč jsem se musela tak bát.
Netuším,kdo vlastně jsem,
nerozeznám skutečnost a sen.

Odcházím hledat lepší svět,
Snad na vysvětlenou
ti stačí těchto pár vět.
Autor Art.Ep, 17.09.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

super, taky bych odešel někam pryč... ale kam??

22.10.2006 15:51:00 | Chonglee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí