Kuba ;-)

Kuba ;-)

Anotace: Pro Kubíka :-) jsem moc ráda že jsem tě poznala :-)

Každá věta co jsi psal,
Byla něčím zvláštní,
Dodávala pocit štěstí,
Snad i uspokojení.
Chci psát si s tebou zase,
Chci zaseknout se v čase,
Jen si s tebou povídat,
A do prázdna se usmívat.
Nikdy se mi nestalo,
Aby někdo mě tak zaujal,
A při tom mi hezká slova psal.
Chtěla bych ti děkovat,
A o něco tě požádat.
Zůstaň takový jaký jsi.
Jsi totiž jiný než ostatní.
Ty jsi výjimečný…
Autor -Wendy-, 17.09.2006
Přečteno 461x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

za 100 tak se jmenuje můj syn

17.09.2006 20:17:00 | Marcella

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí