Zasažen Požárem

Zasažen Požárem

Anotace: Koláž pocitů z jara

Zasažen požárem,vzešlým opožděně
nad doutnajícím životem.
Jež bolavé vzpomínky zažehly.
Rány jsem léčil studeným pivem.
V letu na slunci mezi lesy.
Až k zemi klesnu oddechnu si

Nevím Sám oč tu vlastně běží
proč tělo i duch zmalátněly tak.
Proč bolest v nitru tak vře
a smutek dusí jak svlak.
Jež květy drtí stonky jako kat
Autor jedam, 17.09.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

***.o))

27.06.2007 00:01:00 | carodejka

Krasne lec velmi smutne, nahledni do zahrad jara, snad duse Tva pookreje.Z.

02.05.2007 10:00:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí