Slzy

Slzy

Svět běží,
Svět se točí,
Slzy kapou,
Z modrých očí,

Čas běží,
Mě to mrzí,
Stále kapou,
Tristní slzy,

Čas běží,
Já chci zpět,
Kdy kvetl,
Tvůj rudý květ,

Bezmocný,
Čas jde dál,
Ber to tak,
Že sen se nám zdál,

Poslední,
Smutné slzy,
Stečou dolů,
Naposledy,

Čas běží,
A my s ním,
smiř se, prosím,
smiř se s tím
Autor Muta cum liquida, 18.09.2006
Přečteno 709x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

Tohle je moc pěkně napsané, moc se mi líbí

27.09.2006 18:26:00 | Jajja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí