Přírodní krásy

Přírodní krásy

Anotace: Přečtěte, a uvidíte. Díky za hodnocení!

Slyším hřmění, hněv nebes,
cítím dotek jemné ruky, jak dotýká se mé levé.
Vidím skály, zdeformované časem,
naslouchám ptákům poblíž, co létají si lesem.
Ochutnávám plástev medu, chutná skvěle,
roj vosích těl se na mne žene.
Přivoním k vonícím růžím
ve své hlavě po kráse přírody toužím.
Krásnou je příroda, když pozoruje ji jen jeden
ovšem, když ji zahalí sněhové peřinky je ještě leden.
od konce března začíná zase jaro,
jaro je obdobím, kdy svěží je každé ráno.
Autor Tomáš Přidal, 18.09.2006
Přečteno 304x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něco tam je, má to atmosféru. Vzhledem k tvému věku to vůbec není beznadějné.

19.09.2006 09:24:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí