Představa

Představa

Anotace: taky máte rádi blesky za svitu měsíce...

Rudý měsíc osvětluje oblohu
kolem Tebe ožívají stíny
zapomeň vše co znáš o bohu
teď netančí kolem Tebe víly.

měsíc již překrývají černé mraky
zvedá se vítr,cítíš to taky
na zemi dopadají krvavé kapky boží vinny
k uším Ti dolehla krásná píseň,přes vlčí sliny.

mrazivý chlad v zádech
brzo Tě probírá
slyšíš hluboký nádech
studený pot Tě polívá.

dunivé kroky,co z dálky se blýží
i Vrána se strachem na ten děj shlíží
otočíš se než kroky Tě doženou
poslední co vidíš je-Smrt je tou ozvěnou...
Autor Coolman, 19.09.2006
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak to je moje, tohle můžu. Fakt dobrý. Můj styl, noc smrt, vlci, mrazení v zádech.

19.09.2006 14:32:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí