Poděkování pro O.

Poděkování pro O.

Anotace: Takhle to vypadalo,když jsem nechtěla jen říci suché "děkuji".

Když smutno mi je a černou duši mám
Na tebe vzpomenu si a do smíchu se dám
Nálada zlepší se a veselo mi je
Smutek pak hluboko se ukryje
Slzy a trápení už jen v minulosti jsou
Díky tobě já vybrala si cestu svou
Ráda tě mám a za všechno Ti díky
Víc přátel jako ty bych chtěla míti
Autor Tempera, 19.09.2006
Přečteno 232x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není nad přátele,nad věrné přátele.

20.09.2006 06:49:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí