Řetězový

Řetězový

Anotace: Posuďte to sami.

Rovný K rovné není,
hrozby A práce, klení.
Tisíc S jednou nocí,
dobře TY vládneš mocí.

Jedna Z rána nešla,
hromy A blesky nesla.
Vzhůru K písmu krajek,
páni, ON mnoho vlajek.

Zůstal PRA rozum roků,
brousit V krásu hochů.
Básnit O lásce vnitřní,
sloužit kráse jitřní.
Autor mamaruta, 20.09.2006
Přečteno 305x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to Aglája: Díky za komentos:))

21.09.2006 00:32:00 | mamaruta

Potické, nápadité. Líbí se mi.

20.09.2006 10:53:00 | Aglája

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí