Zmizet

Zmizet

Anotace: Vymyšleno právě teď, pro ty, co hledají...

Utýct pryč,
kam nemáš ponětí,
ztratit klíč
ať starosti navždy odletí.
Schovat se pod zem
a zůstat v země náruči
a když půjdeš ven
ať ti někdo zaručí,
že zlé se v dobré obrátí.

Ve štěstí závrati,
nemysli na to, že jednou přijde čas
kdy msutek tě pohltí
a semele i Vás.
Autor Dilla, 20.09.2006
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí