Den po válce

Den po válce

Anotace: a nebo po hádce?....

Sedím v koutě pro zavržené a počítám,
kolik ještě místa v tom svém srdci mám.
Zkouším reset jako na zaseklé mašině,
ale cítím se prázdná a tak nějak nevině.

Je den po válce, krev na bojišti zasychá.
Chci, ať se mi srdce ustrne a aspoň zavzdychá.
Ne....
Necítí nic.Jen prostor vzduchoprázdna.
Tak buď už v srdci nemám nic
nebo si ze mě někdo dělá blázna.

Znovu restartuju a chci vědět citů stav.
Ale koukám za sebe na bojiště
a válí se tam spousta hlav.
Možná i ta moje, že nevím, na čem vlastně jsem,
když nemám srdce,
nejdu za hlasem
Autor milenium, 20.09.2006
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost pěkné.
Ale můžeš mi věřit samá maminka nejsem

21.09.2006 13:25:00 | Morgenstern

jen sundej ty černý brýle

20.09.2006 14:50:00 | Marcella

Super. Co víc k tomu říc? No prostě nic.

20.09.2006 12:34:00 | Mácha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí