Jesenná

Jesenná

Anotace: už si ma chytila jesenná nálada

Lístie jesenné
svet sa nemení
naše nové žiale
večne staré sú
čo dnes z duše vstáva
inde dokonáva

Lístie jesenné
svet sa nemení
všetko žije znova
kúzlo tmy a hviezd
myšlienky a piesne
radosti i tiesne
vietor vetrom je

Lístie jesenné
svet sa nemení
budú boje, vraždy
závistlivcov vztek
kam nám noha ide
had sa vôkol vinie
za vekom je vek

Lístie jesenné
svet sa nemení
dychtivou mocou túži
nekonečný dych
naše vášne zvierať
ľudstvo nejde zmieriť
keď sa nechce zmeniť

Lístie jesenné
svet sa nemení
dojímaš ma v básni
o láske čo väzní
o živote tichom
napojeným tichom
vyschnutých prameňov...
Autor pretorius, 20.09.2006
Přečteno 312x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Listí podzimu,
svět nemá změnu,
navzdor bláznění
lásky kouzlení
nejvíc znamená
v lidském souznění...

Listí podzimu,
svět nemá změnu,
úsměv pohladí,
starost odvádí
to, když dva lidé
mají se rádi...

:o)

09.10.2006 21:30:00 | Cecilka

listí podzimní
zbarvené tichem
oživené písní
vypráví o lásce
která v srdci zazní
a nevězní...
má moc
spoutáním
ke svobodě vést

20.09.2006 19:54:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí