Havran černý

Havran černý

Anotace: ...

Havran černý,
Jak se vznáší, k nebesům nahoru
I z nebe dolů

Já scházím sama dolů
K havranímu molu

A sama zůstávám
A doufat přestávám
Že křehká křídla havraní
Mou troufalost jen pohaní
Když jeden havran ke mně slétl
A k nohám mi sladce usedl
Dá-li se to takhle říci –
Havrane, Ty kráso spící,

Havraní křídla mávají,
Já miluji je potají
A jejich oči prudké
Zdají se tak sladké..

Jak útok ptáků na město
Říkáš mi havraní nevěsto
Když sleduji tak zběsile
Nálety ptáků zdařilé

Havran černý s černou duší –
Černou miluji,
Mně sluší
Havran černý
S duší černou
Slibuji, budu jim věrnou
Autor Ammazonic, 20.09.2006
Přečteno 266x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkný. Přesně to sedne k mojí černý náladě.

20.09.2006 14:49:00 | milenium

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí