Nesmyslná hádka

Nesmyslná hádka

Anotace: Ledový vítr mi pod tričko fičí, Tohle mě časem jistě zničí...

Všichni kolem mne tu křičí,
Vysoké tóny mi okna ničí,
Ledový vítr mi pod tričko fičí,
Tohle mě časem jistě zničí,

Ranní snídaně je opět tichá,
Každý tu jen sotva dýchá,
Přitom mě to u srdíčka píchá
A nikdo nikam nepospíchá…
Autor Gamy, 20.09.2006
Přečteno 327x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí