Do šuplíku

Do šuplíku

Anotace: nejen v srdci člověk schovává vzpomínky

Bylo to teplé léto
plné polibků od tvých rtíků.
Schovávám si na tebe vzpomínky
do šuplíku.

Každému dám, kolik si zaslouží,
básničky o smutku psané na louži.
Nebo i radost a moc díků.
Pro všechny schovám ve vzpomínkách něco do šuplíku.

O každý svý bolesti a rozzářených rtech,
o nepochopení, co vyráží dech,
o tom všem i o knoflíku,
napíšu a schovám do šuplíku.
Autor melebele, 21.09.2006
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí